top of page
  • Фото автораTSF

C&C: Red Alert 2 & Yuri's Revenge - доповідає Таня Адамс!

Якщо Вам треба швидко та стильно висадити у повітря ворожий танк, кращого кандидата на виконання цього завдання, ніж спеціальний агент Таня Адамс, не існує у природі!

СРСР має ядерні ракети, США мають Таню Адамс.

Завдяки старанням актриси дубляжу Анастасії Григорчук (Tasia), спецагент Таня отримала новий голос і заговорила українською як у відеороликах, так і безпосередньо під час ігроладу. Запальна подача української Тані допоможе гравцям ще глибше зануритися в атмосферу Command & Conquer: Red Alert 2 та Yuri's Revenge, а також налаштує на правильний настрій для ліквідації радянських загарбників.


Ми також раді вітати чудових акторів і акторок дубляжу, що також долучилися до роботи над створенням української локалізації до цих класичних відеоігор: Альону Рєзнікову (reniko), Антона Дикого (Crupt), Макса Фрівінга та Радомира (Radomyr). Ми впевнені, що гравці позитивно оцінять їхній внесок у цей проєкт і отримають задоволення від прослуховування результатів їхньої праці!

Робота над дубляжем триває. На цю мить серед сюжетних персонажів залишаються вільними ролі радниць Еви та Зофії, тож якщо хтось має бажання подарувати свої голоси цим панянкам - ласкаво просимо!


Дякуємо за увагу та бажаємо гарного дня!


*Якщо Ви бажаєте долучитися до команди дубляжу, звертайтеся до нашої спілки за допомогою "Зворотного зв'язку", або ж пишіть у коментарях до цього допису. Робота активно триває, тож ми й досі маємо кілька вільних ролей для охочих спробувати себе в озвученні цієї класичної стратегії.*

59 переглядів0 коментарів
bottom of page